IDE_JX_logo

Priskategori

Søg
Close this search box.

Din partner i firmajulegaver

Her finder du de flotteste
firmajulegaver til dine
medarbejdere

Det tager kun tre minutter

En nem og hurtig løsning

Valget af årets julegave skal være en helstøbt oplevelse. Mange års erfaring gør, at vi ved, hvad der betyder noget for dig. Vi ved, at medarbejdernes samlede oplevelse fra A-Z er lige så vigtig som et flot udvalg af firmajulegaver.

Alt dette har vi løst, og det tager kun 3 minutter at komme i mål med bestilling af årets firmajulegaver.

Derfor kan du trygt vælge Julegaveeksperten

Professionelt pakkeri

Vi sætter en ære i at pakke gaverne omhyggeligt, fordele og levere som aftalt. I vil altid modtage en fordelings- eller tjekliste. Det gør det nemt at udlevere gaverne.
Vi sætter en ære i at pakke gaverne omhyggeligt, fordele og levere som aftalt. I vil altid modtage en fordelings- eller tjekliste til hver leveringsadresse. Det gør det nemt at udlevere gaverne.

100% valgfrihed

Medarbejderen kan i perioden, hvor shoppen er åben, ændre sit gavevalg. Det kræver blot at medarbejderen logger ind igen og vælger på ny.
Medarbejderen kan i perioden, hvor shoppen er åben, vælge om. Det kræver blot at medarbejderen logger ind igen og vælger på ny. Systemet registrerer selv den enkelte bruger, og der er ikke risiko for dobbeltvalg.

Eget administrationspanel

Via vores administrationspanel kan du se en oversigt over hvilke medarbejdere, som har valgt sin gave. Du har også mulighed for selv at tilføje og fjerne medarbejdere, så listen altid er ajour.
Via vores administrationspanel kan du se en oversigt over hvilke medarbejdere har valgt sin gave. Du har mulighed for selv at tilføje og fjerne medarbejdere, så listen altid er ajour.

COZY LIVING
Mushroom Lampe

Mushroom Bordlampe Small Grey er et enkelt og elegant design, som tilføjer charme, varme og personlighed til enhver boligindretning.

 

DYBERG LARSEN
Lady Moon bordlampe

Moon bordlampe med marmorfod og klassisk messing look. lampen har indbygget LED og oplades nemt med det medfølgende kabel.


 

MAKE NORDIC
U-Bænk

U-bænken fra Make Nordic er et multifunktionelt møbel, der vil se stilet ud i de fleste nordiske hjem.

  

 

SACKit
RETROit Lounge Stol

Med RETROit Compressed får du en smuk sækkestol med ryglæn og super komfort.

 

 

EVA TRIO
Kobber Gryde 3,9 L

Eva Trio stilfuld kobbergryde gør det til en leg i køkkenet, passer til alle varmekilder.SPRED GLÆDE OG SIG TAK
Kundegaver

Stort udvalg af lækre spiselige kundegaver til dine samarbejdspartnere.

 

 

FIRE ENKLE STEPS TIL GLADE MEDARBEJDERE

Sådan virker det - nemt og hurtigt

Gavevalg

Medarbejderen vælger gaven på www.nuerdetjuligen.dk. De kan vælge om indtil deadline, og kan følge med i gavevalget på administrationspanelet.

Budget

Hver gavekategori indeholder et spændende udvalg. Der er mange flotte gaver at vælge imellem, der spænder over flere kategorier.

Login

De fleste kunder leverer en medarbejderliste med f.eks. email til login. En anden mulighed er fysiske eller online koder som I fordeler.

Levering

Der er mulighed for at vælge op til 10 leveringsadresser. Vi sørger for logistikken og sikrer en smidig levering af firmajulegaverne.

CSR-STRATEGI OG BÆREDYGTIGHED

Julegaveeksperten tager ansvar

Vores mål er ambitiøse, og vi stræber altid efter at sætte standarden i vores branche.
Faktisk var vi de første i denne branche til at opnå en miljøcertificering.

På gaveområdet er vi i Danmark den mest markante profil, når vi taler fokus på bæredygtigt design og social økonomiske samarbejder.

F.A.Q.

Vi har her samlet de oftest stillede spørgsmål, og forsøgt at svare på dem så godt vi nu kan.

Er du stadig i tvivl, eller sidder du med andre spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på 
info@julegaveeksperten.dk

Ja, det er muligt selv at tilføje en medarbejder, i den periode medarbejdershoppen er åben. Når vi har modtaget din ordre, sender vi adgang til medarbejdershoppen samt en adgang til et administrationsmodul. Det er et onlinemodul, hvor du kan følge gavevalg og også selv tilføje en ny bruger.

Ja, det er muligt at slette en medarbejder. Det vil sige slette den adgang personen har til medarbejdershoppen. Dog er det kun muligt, hvis der ikke er valgt gave. Har medarbejderen valgt en gave, men skal slettes alligevel, skal du kontakte kundeservice. Det er af sikkerhedsmæssige årsager, at denne funktion ikke er mulig i administrationsmodulet.

 

Når du bestiller dine firmajulegaver på Julegaveeksperten.dk, får de medarbejdere der ikke når at vælge en gave en lækker delikatessekurv. Ønsker du ikke en “tildelt” gave, er det vigtig, at slette de medarbejdere, som ikke har valgt, inde i dit administrationsmodul. Dette skal gøres på deadline dagen. Ellers vil der automatisk bliver sendt en gave til dem. Er du i tvivl, er vores kundeservise altid klar til at hjælpe.

 

Ja, det er muligt, at sammensætte eget sortiment ud fra de gaver, som vises på Julegaveeksperten.dk. Typisk er det lidt større virksomheder, som vælger dette, da udlevering af gaver forsimples, når der ikke er så mange valg. Ønsker du et unikt sammensat sortiment, skal du kontakte vores kundeservice. Sammen med dem, finder I de produkter, som passer til netop jer. I modtager et oplæg og ud fra det aftalte oplæg, laver vi en medarbejdershop. Det er også muligt, at tilføje en “egen gave” til jeres sortiment. Det kunne være en donation.

 

Vi oplevede i 2020 – grundet COVID-19, store udfordringer med levering. Der var restriktioner i hele verden og det påvirkede mange leverancer. For at sikre levering og at vi ikke oversælger et produkt, har vi lagerstyrring på alle vores produkter. Vi overvåger konstant vores beholdning. Vi anbefaler vores kunder, at vælge deres julegaver så tidligt som muligt, da det giver de bedste betingelser og den bedste sikkerhed for, at “hylderne er fyldte”.

 

Alle gaver er som udgangspunkt pakket ind en sort gavepose med bånd eller i en gaveæske. Dog er der produkter, som ikke kan pakkes ind, da de fylder for meget. Alle gaver er også mærket med en label, hvor indhold og medarbejdernavn er angivet.

 

Hvis jeres medarbejdere ønsker at købe privat, kan vi give virksomheden adgang til en “lukket” shop, hvor de fleste af vores gaver kan købes. Gaver købt på denne shop betales selv af den enkelte medarbejder med betalingskort. Gaverne leveres sammen med julegaven til virksomheden. Der er ikke mulighed for privat levering med GLS. Kontakt vores kundeservice og hør mere om denne løsning.

 

Salg af medarbejderjulegaver er B2B. Det betyder, at den enkelte medarbejder selvfølgelig har sin reklamationsret, men ikke har ret til at ombytte gaver til andet eller få penge retur. Vi henviser i øvrigt til vores generelle handelsbetingelser.

 

Der er 5 forskellige priskategorier til årets firmajulegaver, der tilgodeser alle tænkelige budgetter se udvalget herunder eller gå direkte til bestilling her.

Kategori 300,-

Kategori 400,-

Kategori 560,-

Kategori 640,-

Kategori 720,-

verdensklasse partnere

Et udpluk af de brands vi tilbyder gaver fra

Sig hej ELLR KIG FORBI!

Dedikeret juleteam med over 20 års erfaring


Vores gavespecialister glæder sig til at præsentere årets største og flotteste julegaver til dine kunder og medarbejdere. Vi tilbyder mere end 20 års erfaring med rådgivning, salg og udvikling af gaveartikler.

Det er muligt at booke et møde – vi kan enten komme til dig, eller vi kan mødes i et af vores fire showrooms i hele landet.

Jane Ejby

Key Account Manager
+45 52 13 72 47
jane.kristensen@idegroup.dk

Mette Holm Jeppesen

Key Account Manager
+45 31 14 73 70
mette.jeppesen@idegroup.dk

Bjørn Mærsk

Key Account Manager
+45 52 13 72 44
bjorn.maersk@idegroup.dk

Merete K. Haurum

Afdelingsleder Aalborg
+45 26 21 02 49
merete.haurum@idegroup.dk

Mette Smed

Key Account Manager
+45 26 77 94 32
mette.smed@idegroup.dk

Henrik Rosenlund

Afdelingsleder Kolding
+45 51 35 90 05
henrikr@idegroup.dk

Susanne Petersen

Key Account Manager
+45 51 35 90 86
susannep@idegroup.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og bliv opdateret med
nyheder og tilbud fra Julegaveeksperten direkte i din
indbakke. Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig
vores salgs og leveringsbetingelser