IDE_JX_logo

Priskategori

Søg
Close this search box.

Professionelt pakkeri

Eksklusive gaver

Egen kundeside

Stort sortiment indenfor ansvarlige gaver

SÅDAN KOMMER DU I GANG

Vælg din priskategori

Det handler ikke blot om at give en gave – det handler om at værdsætte dem, som hver dag gør en forskel for jeres virksomhed. Vores dedikerede gaveteam arbejder hele året på at skabe det største og flotteste gaveudvalg fra de største mærkevareleverandører, der garanterer noget for enhver smag. 
 
Vælg jeres priskategori og kom årets julegaveshop – det tager blot 3 minutter. 

Få egen valggaveshop
Gaver der kan nydes

SÅDAN FUNGERER DET

Fire enkle steps til glade medarbejdere

Vi ønsker at være din foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til både julegaver, kundegaver, sæsongaver og anledningsgaver. Vi stræber efter at sætte standarden i branchen og med mange års erfaring ved vi hvad der er vigtigt for dig.

Derfor har vi fuld fokus på at sammensætte det bedste gaveprogram, og samtidig sikre præcis levering til dig som kunde.

Budget

Hver gavekategori indeholder et spændende udvalg. Der er mange flotte gaver at vælge imellem, der spænder over flere kategorier

Login

De fleste kunder leverer en medarbejderliste med f.eks. email til login. En anden mulighed er et gavekort eller online koder som I fordeler.

Gavevalg

Medarbejderen vælger gave på nuerdetjuligen.dk. De kan vælge om indtil deadline, og du kan følge med i gavevalget på
administrations panelet.

Levering

Der er mulighed for at vælge op til 10 leveringsadresser. Vi sørger for logistikken og sikrer en smidig levering af firmajulegaverne.

Klar til at komme i gang?

Hver gavekategori indeholder et spændende udvalg. Der er mange flotte gaver at vælge imellem, der spænder over flere kategorier.

Har du brug for hjælp?

Er du stadig i tvivl om hvilken løsning, du skal vælge eller har blot spørgsmål til vores sortiment, sidder vores gaveteam klar til at hjælpe dig videre.