IDE_JX_logo

Priskategori

Søg
Close this search box.

CSR & BÆREDYGTIGHED

IDÉ House of Brands tager ansvar

IDÉ House of Brands er med et dedikeret team på over 200 personer branchens førende totalleverandør af promotion, profiltøj og gaver. Vi stræber altid efter at være de bedste, og vores fokus er at sammensætte det ultimative udvalg af gaver, samtidig med at vi sikrer præcis levering til vores kunder. 

Vi forstår vigtigheden af, at valget af årets julegave skal være en unik og helstøbt oplevelse. Hos os er medarbejdernes samlede oplevelse fra start til slut lige så vigtig som vores brede og eksklusive udvalg af julegaver. 

Vi har store ambitioner og stræber altid efter at sætte standarden i vores branche. Vi var de første til at opnå en miljøcertificering, og det er en linje, vi fortsætter i 2024. Vi prioriterer ansvarlig produktion, miljøvenlige gaver og samarbejder med sociale økonomiske initiativer. 

Sidste år donerede vi sammen med vores kunder på Julegaveeksperten over 100.000 kr. til velgørende formål som Julemærke Hjemmene, Plant et træ og SOS Børnebyerne.  

Vi ser frem til at sprede glæde med årets mest fantastiske gaver, og vi håber at have fornøjelsen af at hjælpe dig med at vælge den perfekte gave. 

Nogle af vores grønne tiltag er:

  • Vi er ISO-certificerede.
  • Vi anvender grøn strøm på vores kontor i Kolding.
  • Vi genanvender så vidt muligt alle de forsendelseskartoner, vi modtager varer i, når vi sender varer ud igen fra vores lager.
  • Vi påvirker vores leverandører til at anvende så miljørigtig og så lidt emballage som muligt til forsendelse af varer til os.
  • Vi forsøger at påvirke vores kunder til ingen ekstra pakning i julesæk mv. Istedet donerer vi 5 kr. pr. gave til en velgørende organisation.
  • Vi opdaterer løbende kontrakter med vores producenter, så de altid forpligter sig i forhold til gældende love og regler.
  • Vi har egne ansatte, der kun arbejder med miljø og foretager risikoanalyser, og som sikrer, at alt produceres forsvarligt og i henhold til gældende lovgivning.
 

IDÉ House of Brands & FN's Verdensmål

FN’s Verdensmål er verdens fælles handlingsplan for at udrydde ekstrem fattigdom, mindske uligheder og løse klimakrisen inden 2030. Denne plan opfordrer til handling fra myndigheder, virksomheder og enkeltpersoner. Vi har valgt at arbejde ekstra med følgende fem mål. 

Mål 4

Kvalitetsuddannelse

Målet handler om at sikre både drenge og piger adgang til gratis grundskole uanset forældrenes indkomst niveau og sikre lige adgangs til højere uddannelse samt information helt generelt.

Mål 8

Anstændige jobs og økonomisk vækst

Målet handler om at fremme økonomisk vækst ved at skabe højere produktivitet og teknologiske gennembrud og opnå fuld og produktiv beskæftigelse og anstændige jobs for alle kvinder og mænd i 2030.

Mål 12

Ansvarligt forbrug 
og produktion

Målet handler om effektiv styring af vores fælles naturressourcer, og måden vi bortskaffer giftigt affald og forurenende stoffer samt at tilskynde industrier, virksomheder og forbrugere til at genbruge og reducere deres affald.

Mål 13

Klimaindsats

Målet handler om at begrænse stigningen af den globale gennemsnitstemperatur til to grader over det før-industrielle niveau og styrke modstandsdygtighed og klimatilpasning i sårbare regioner.

Mål 17

Partnerskaber 
for handling

Målet handler om at styrke nord-syd og syd-syd-samarbejde, fremme international handel og støtte øget eksport fra udviklingslandene.