Julegaveeksperten.dk

CSR & bæredygtighed

IDÉ House of Brands er med over 200 ansatte den største totalleverandør inden for promotion, profiltøj og gaver – og vi vil også være de bedste!

Derfor har vi fuld fokus på at sammensætte det bedste gaveprogram, og samtidig sikre præcis levering til dig som kunde. Valget af årets julegave skal være en helstøbt oplevelse – og vi ved, at medarbejdernes samlede oplevelse fra A-Z, er lige så vigtig som et bredt og eksklusivt julegavesortiment.

Julegaveeksperten tager ansvar
Vores mål er ambitiøse, og vi bestræber os altid for at sætte standarden i vores branche. Faktisk var vi de første i branchen til at opnå en miljøcertificering. 

I 2023 fortsætter vi med at have fokus på ansvarlig produktion, miljøvenlige gaver og social økonomiske samarbejder. Sammen med vores kunder på Julegaveeksperten donerede vi sidste år over 100.000 kr. til Julemærke Hjemmene, Plant et træ og SOS Børnebyerne.

Vi glæder os til at sprede julestemning med årets flotteste julegaver.

 

Nogle af vores grønne tiltag er:

  • Vi er ISO-certificerede.
  • Vi anvender grøn strøm på vores kontor i Kolding.
  • Vi genanvender så vidt muligt alle de forsendelseskartoner, vi modtager varer i, når vi sender varer ud igen fra vores lager.
  • Vi påvirker vores leverandører til at anvende så miljørigtig og så lidt emballage som muligt til forsendelse af varer til os.
  • Vi forsøger at påvirke vores kunder til ingen ekstra pakning i julesæk mv. Istedet donerer vi 5 kr. pr. gave til en velgørende organisation.
  • Vi opdaterer løbende kontrakter med vores producenter, så de altid forpligter sig i forhold til gældende love og regler.
  • Vi har egne ansatte, der kun arbejder med miljø og foretager risikoanalyser, og som sikrer, at alt produceres forsvarligt og i henhold til gældende lovgivning.

Vi følger FN’s Verdensmål med fokus på:

Mål 4:
Kvalitetsuddannelse
Vi har valgt at støtte SOS Børnebyer med et betragteligt beløb. Hvert af de 7 afdelingskontorer i Norge sponsorerer et barn. At følge barnets liv skaber entusiasme og solid hengivenhed.

Mål 13:
Klima handling
Træf hurtig handling for at bekæmpe klimaændringer og deres konsekvenser.

Mål 8:

Fremme varig, inklusiv og bæredygtig økonomisk vækst, fuld beskæftigelse og anstændigt arbejde for alle.

Vores indkøbsafdeling arbejder aktivt med at etablere langsigtede relationer med samarbejdspartnere, der viser en særlig vilje og evne til at arbejde med positiv udvikling i forsyningskæden.

Mål 17:
Partnerskaber for at nå målene
Myndigheder, erhvervslivet og samfund skal samarbejde for at opnå en bæredygtig udvikling. Når de rigtige tiltag er truffet, er det op til dig og mig som forbrugere, indkøbere og ansvarlige ledere at træffe det rigtige valg.

Mål 12:
Ansvarligt forbrug og produktion
Alternative materialer Biopesticider som glucoseopløsninger. Fairtrade sikrer, at landmændene får ordentlige lønninger. Rester af bomuldsfnug bruges til at fremstille produktetiketter.