IDE_JX_logo

Priskategori

Søg
Close this search box.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Vi har her samlet de oftest stillede spørgsmål, og forsøgt at svare på dem så godt vi nu kan.

Er du stadig i tvivl, eller sidder du med andre spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på info@julegaveeksperten.dk

Generelle spørgsmål

Hvilke kategorier er der?

Der er fem forskellige priskategorier til årets firmajulegaver, der tilgodeser alle tænkelige budgetter se udvalget herunder

Kategori 300,-   Kategori 400,-   Kategori 560,-   Kategori 640,-   Kategori 720,-

Er det muligt at tilføje en medarbejder?

Ja, det er muligt selv at tilføje en medarbejder, i den periode medarbejdershoppen er åben. Når vi har modtaget din ordre, sender vi adgang til medarbejdershoppen samt en adgang til et administrationsmodul. Det er et onlinemodul, hvor du kan følge gavevalg og også selv tilføje en ny bruger.

Hvad får medarbejderne, hvis ikke de selv vælger gave?

Når du bestiller dine firmajulegaver på Julegaveeksperten.dk, får de medarbejdere der ikke når at vælge en forudbestemt gave. Ønsker du ikke en “tildelt” gave, er det vigtig, at slette de medarbejdere, som ikke har valgt, inde i dit administrationsmodul. Dette skal gøres på deadline dagen. Ellers vil der automatisk bliver sendt en gave til dem. Er du i tvivl, er vores kundeservise altid klar til at hjælpe.

Hvordan er gaverne pakket ind?

Alle gaver er som udgangspunkt pakket ind en sort gavepose med bånd eller i en gaveæske. Dog er der produkter, som ikke kan pakkes ind, da de fylder for meget. Alle gaver er også mærket med en label, hvor indhold og medarbejdernavn er angivet.

Sådan gør du

Er det muligt at sammensætte eget sortiment?

Ja, det er muligt, at sammensætte eget sortiment ud fra de gaver, som vises på Julegaveeksperten.dk. Typisk er det lidt større virksomheder, som vælger dette, da udlevering af gaver forsimples, når der ikke er så mange valg. Ønsker du et unikt sammensat sortiment, skal du kontakte vores kundeservice. Sammen med dem, finder I de produkter, som passer til netop jer. I modtager et oplæg og ud fra det aftalte oplæg, laver vi en medarbejdershop. Det er også muligt, at tilføje en “egen gave” til jeres sortiment. Det kunne være en donation.

Hvad gør I for at sikre levering?

Vi oplevede i 2020 – grundet COVID-19, store udfordringer med levering. Der var restriktioner i hele verden og det påvirkede mange leverancer. For at sikre levering og at vi ikke oversælger et produkt, har vi lagerstyrring på alle vores produkter. Vi overvåger konstant vores beholdning. Vi anbefaler vores kunder, at vælge deres julegaver så tidligt som muligt, da det giver de bedste betingelser og den bedste sikkerhed for, at “hylderne er fyldte”.

Er der mulighed for privatkøb?

Hvis jeres medarbejdere ønsker at købe privat, kan vi give virksomheden adgang til en “lukket” shop, hvor de fleste af vores gaver kan købes. Gaver købt på denne shop betales selv af den enkelte medarbejder med betalingskort. Gaverne leveres sammen med julegaven til virksomheden. Der er ikke mulighed for privat levering med GLS. Kontakt vores kundeservice og hør mere om denne løsning.

Kan et gavevalg laves om?

Gavevalg kan ændres helt ind til lukkedatoen. Man kan ændre så mange gange som man ønsker, der vil dog være mulighed for udsolgte produkter, og at man derfor ikke kan vælge tilbage til tidligere valg.

Jeg har valgt eget julekort, hvornår skal i modtage det?

Senest 10. november 2024. 

Kan jeg selv slette koder hvis jeg har for mange?

Inden shoppens lukkedato skal du kontakte os på tlf 88 61 82 88 eller på mail <a href=”mailto:info@julegaveeksperten.dk”>info@julegaveeksperten.dk</a> , også får vi slettet dine overskydende koder. 

Kan jeg ændre firmakoden?

Nej firmakoden kan desværre ikke ændres efterfølgende. 

Hvad siger loven

Retur- og reklamationsret?

Salg af medarbejderjulegaver er B2B. Det betyder, at den enkelte medarbejder selvfølgelig har sin reklamationsret, men ikke har ret til at ombytte gaver til andet eller få penge retur. Vi henviser i øvrigt til vores generelle handelsbetingelser.

 

Er der brudgaranti på RC produkter?

Der er desværre ikke brudgaranti på RC produkter, når der er tale om B2B.